Om mig

Hej och hjärtligt välkommen till min blogg!

Här kommer jag blogga enkelt och glädjefullt om allt mellan himmel och jord som har med inredning att göra. I 20 år (!) har jag jobbat som sminkös, stylist och inredningsjournalist så denna sida ska bli min nya samlingsplats för alla bilder som inspirerar mig i vardagen.

Inredning ska vara kul, lustfyllt och opretentiöst, lämna gärna kommentarer så blir jag glad!

Kram,

Helena

helena@helenaaro.se

Annonser

2 thoughts on “Om mig

 1. Hej Helena, jag vill bara skicka en stor KRAM till dig och säga TACK för en underbar blogg. Jag läser MASSOR av bloggar, har haft inredning, färg och form som intresse så länge jag kan komma ihåg. Budgeten för inredningstidningar vågar jag inte ens tänka på, men det har alltid varit en del av mitt liv, och då får det kosta lite tycker jag om man mår bra av det. Jag kommer ihåg en resa som jag gjorde från vår lilla stad Söderhamn och till Stockholm när jag var i tonåren, mina kompisar köpte Okej och jag köpte engelska inredningstidningar.
  Det är så sällan jag hittar en blogg där jag kan känna, WOW hela tiden, men det gör jag när jag läser din. Nu kan jag knappt sitta still framför datorn, för det ”pluppar” upp så mycket ideér nu som du gett mig. Har fyra våningar på vårt hus som är från början av 1900-talet, så det finns att göra. Det är bara att hugga i med nästa projekt, stackars min make ;-))))).

  Ha en underbart härlig höst och tack än en gång för att du delar med dig av alla dina kunskaper och ideér.
  Mvh Malin i Söderhamn

  • Hej Malin!
   Ååååh vad jag blir glad för din kommentar, så fina ord att jag blir alldeles varm i själen 🙂
   Jag hoppas jag kan fortsätta inspirera länge framöver och hojta gärna om du behöver någon speciell inspiration, tips eller råd vad gäller inredning. Stor kram tillbaks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s