I morgon är en ny dag……

Kära nån vilken dag. Det började helt fantastiskt med ett besök hos Zetas handelsträdgård med gamla kollegan Nina Kindbro från Aftonbladet. Vi tittade på blommor och spanade in flera spännande recept i deras charmiga lunchställe. Jag fotade massor av härliga inspirationsbilder, Zetas visar tydligt att en trädgård behöver verkligen INTE se dyster ut om hösten!

Sedan bar det iväg hem. Bilen lade av på motorvägen, beställde bärgare och sedan in till stan för att fixa hyrbil. Skynda hämta barn i skolan för att åka hem, laga mat och skjutsa barn till aktiviteter. TUR att jag har en händig man som hjälper till att fixa och dona så allt flyter!

Och nu i kväll lade datorn av… den svarar inte på kommandon, den är full, både virtuellt och på startskivan, fast jag tömt den… osv…. Mina fina inspirationsbilder får vänta till en annan dag… lägger upp några av mina bilder tagna med Iphonen istället. I morgon är det pressvisningar, ska bli skönt med lite vårinspiration anno 2013, uppdaterar med lite snapshots i morgon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s