Så här vill jag bo….

Medan jag stod och fotograferade lite pyssel idag funderade jag på vad som egentligen gör ett hem mysigt, personligt och ombonat. Och det är ju högst individuellt. Alla har ju helt olika stilar. En del gillar det grafiska i svart och vitt med trendiga valnötsdetaljer och dyra retroklassiker. En del är romatiker och vill ha stor,- och småblommigt med stickade plädar, loppisfynd och pioner på bordet. En annan är frälst i vitt & New England med stjärnkuddar och randiga Ralph Laurentapeter.

Jag har besökt många hem genom åren och det som slår mig när jag verkligen gillar ett hem -oavsett vilken stil det är, är själva ljusflödet. Jag gillar när ljuset får vandra genom rummen och inte stoppas upp av för mycket möbler och pryttlar. Även att använda sig av accenter från naturen skapar en skön harmoni.

Att få till ett personligt hem utan för mycket möbler som spretar i olika stilar är inte lätt. Själv jobbar jag stenhårt på att inte få ha-begär så fort jag ser en snygg inredningspryl, gammal industrilampa, udda Tradera-fynd osv. Ibland får jag känslan av att sälja allt jag äger på Blocket och bara börja om. Hittade här ett vackert, enkelt hem från The Brooklyn Home Company.

Så här kan jag tänka mig att bo……

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s